Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 20 de Julio de 2019

Otras localidades

Si no és de vidre, no mereix sanció greu

El Comitè de Competició no considera el llançament d'una ampolla petita de plàstic mig buida un atemptat a la integritat física ni una agressió per part del públic, segons juristes propers al Comitè consultats per la SER

VALENCIA, SPAIN - OCTOBER 22: FC Barcelona are hit by objects thrown from the seats after Lionel Messi of FC Barcelona scores his team's third goal from the penalty spot during the La Liga match between Valencia CF and FC Barcelona at Mestalla stadium on October 22, 2016 in Valencia, Spain. (Photo by David RamosGetty Images) / ()

En les últimes hores ens hem preguntat quin és el criteri que ha aplicat el Comitè de Competició per sancionar el València només amb 1.500 euros de multa tot i els greus incidents que es van produir a Mestalla.

Per què s'aplica l'article 101.2 del codi disciplinari que parla d'alteració en l'ordre del partit de caràcter greu i no l'article que parla d'atemptat a la integritat física o agressions per part del públic als jugadors i ho considera una infracció MOLT GREU? 

El fet és que el Comitè de Competició no considera el llançament d'una ampolla petita de plàstic mig buida un atemptat a la integritat física ni una agressió per part del públic, segons juristes propers al Comitè consultats per la SER. Segons aquestes fonts, la integritat física només perilla si en aquest cas la ampolla llençada pel públic és de vidre, és d'un tamany considerable o és petita però està plena. Aquest és el criteri en el qual es basa el Comitè de Competició per entendre que no és una infracció molt greu el llançament d'una ampolla que es va produir a Mestalla, i es castiga al València amb una multa de 1.500 euros perquè s'aplica coma atenuant el fet d'haver localitzat la persona que la va llençar.

Això rebaixa la sanció que podia ser de fins a 3.000 euros. Si s'hagués considerat una agressió i s'hagués aplicat un dels apartats de l'article 139 del codi disciplinari, la multa hauria estat d'entre 3 i 30mil euros, per tant una sanció una mica més dura.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?