Lunes, 06 de Diciembre de 2021

Otras localidades

25 denúncies per mòbils robats les tres primeres nits de barraques de Girona

Només en les primeres tres nits de barraques a Girona, els Mossos d'Esquadra ja han rebut 25 denúncies per mòbils robats. Han detingut quatre suposats lladres. Uns d'ells, una parella que només amb la nit de divendres van robar quinze telèfons d'alta gamma

Dos dels quatre detinguts són una parella d'estrangers de 39 i 42 anys que els Mossos d'Esquadra van enganxar la matinada de dissabte en un control a l'entrada de Celrà, segons ha pogut saber Ràdio Girona. A dins el bolso de la dona, la policia hi van trobar amagats quinze mòbils que després van descobrir que havien robat a la zona de la Copa, a barraques, aprofitant descuits. Han passat el cap de setmana detinguts a la comissaria dels Mossos de Girona i aquest matí declaren davant del jutge.

A part d'aquesta parella els Mossos han detingut dues persones més d'un altre grup de lladres violents que també actuen a la Copa. Es dediquen a encerclar la persona a qui volen robar i després a empentes li treuen el mòbil de la butxaca.

L'inspector de l'ABP de Girona, Xavier Domènech, recomana a la gent que vigili més:

Domènech recorda a la gent que és molt important denunciar el robatori  perquè és l'única manera de recuperar el mòbil si detenen els lladres i els troben els telèfons. Dels quinze mòbils recuperats a la parella d'estrangers, alguns ja s'han pogut retornar als seus propietaris.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?