Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

MÀGIA

10 anys màgics

Arriba la 10ena edició del Teatre Màgic a Tarragona i la Canonja amb un cartell farcit de noves propostes que volen fer honor a les 10 espelmes que es bufen aquest any.

10 anys màgics

 

"Hi ha un percentatge de màgia però no va normalment al teatre", Mag Gerard organitzador i pare espiritual del Teatre Màgic, un certamen que aquest any ja celebra els seus 10 anys.

Tot plegat va començar amb una primera edició de cartell discret, amb 4 mags i que s’ha acabat convertint en un festival de prestigi internacional. “Vam començar amb en Houson el màgic Andreu, la maga Inés i un servidor” ens ha explicat en Gerard. Va ser a la Sala Trono i “era la primera vegada que programava un espectacle de màgia” i des de llavors, pel seu compte, ha anat programant un gènere que interessa a força gent. I com dèiem, atrau a gent que no acostuma anar a les sales si no és per veure tota mena de trucs. És un dels efectes col·laterals, la herència, que ha provocat aquest festival i en Gerard deix anar un: “Tarragona ja té una cultura màgica”.

Durant aquest anys, han desfilat primeres espases que repassem en una entrevista en la que entre moltes reflexions tenim la de que “el mentalisme està de moda”. I de fa uns anys cap aquí. Ja no cal fer desaparèixer un avió, grans il·lusions, sinó que amb un llibre i un bolígraf “pots encertar el que està pensant una persona” com podem veure al vídeo adjunt.

Del 3 als 27 de novembre doncs cita amb la màgia a Tarragona i La Canonja.

Més informació: http://www.teatremagic.es/

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?