Actualidad
MÀGIA

10 anys màgics

Arriba la 10ena edició del Teatre Màgic a Tarragona i la Canonja amb un cartell farcit de noves propostes que volen fer honor a les 10 espelmes que es bufen aquest any.

10 anys màgics

10 anys màgics

Mag Gerard:'Hi ha un percentatge de màgia però no va normalment al teatre'.

13:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000098810/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

"Hi ha un percentatge de màgia però no va normalment al teatre", Mag Gerard organitzador i pare espiritual del Teatre Màgic, un certamen que aquest any ja celebra els seus 10 anys.

Tot plegat va començar amb una primera edició de cartell discret, amb 4 mags i que s’ha acabat convertint en un festival de prestigi internacional. “Vam començar amb en Houson el màgic Andreu, la maga Inés i un servidor” ens ha explicat en Gerard. Va ser a la Sala Trono i “era la primera vegada que programava un espectacle de màgia” i des de llavors, pel seu compte, ha anat programant un gènere que interessa a força gent. I com dèiem, atrau a gent que no acostuma anar a les sales si no és per veure tota mena de trucs. És un dels efectes col·laterals, la herència, que ha provocat aquest festival i en Gerard deix anar un: “Tarragona ja té una cultura màgica”.

Cartell Teatre Mágic 2016 / Mag Gerard

Durant aquest anys, han desfilat primeres espases que repassem en una entrevista en la que entre moltes reflexions tenim la de que “el mentalisme està de moda”. I de fa uns anys cap aquí. Ja no cal fer desaparèixer un avió, grans il·lusions, sinó que amb un llibre i un bolígraf “pots encertar el que està pensant una persona” com podem veure al vídeo adjunt.

Del 3 als 27 de novembre doncs cita amb la màgia a Tarragona i La Canonja.

Més informació: http://www.teatremagic.es/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00