Sociedad
Jo Jet i Maria Ribot

Música per coneixer-nos

Descobrim un parell de manresans que ens proposen reflexionar, a través de la seva música i els sentiments sobre fins a quin punt decidim conscientment sobre les nostres vides

Música per coneixer-nos

Música per coneixer-nos

Hora CT- Jo Jet i Maria Ribot

12:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000099849/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Jo Jet i Maria Ribot” és un tàndem que neix cap el 2013 i amb un objectiu comú: la música com a mitjà per viatjar a través dels sentiments i, al mateix temps reflexionar sobre les nostres vides i les decisions que hi anem prenent. Confessen que amb 26 anys es troben en una etapa important, plena de micro decisions i nosaltres afegim que cabdals per de cara els pròxims 10 anys.

Música per coneixer-nos

Lliure o descansar

El nom del seu nou treball auto editat que precisament ens col·loca en la gran disjuntiva. Ens donem la llibertat de viure la nostra vida en primera persona, prenent decisions, equivocant-nos, encertant... O directament adoptem una actitud passiva, de descans, i veiem passar els nostres anys com a espectadors.

Directe frapant

És el que fa que per allí on passin aconsegueixen noves adhesions, fans, i ho atribueixen al fet que quan canten es despullen emocionalment. Un acte de sinceritat que s’agraeix a la era del postureig. Han tocat en terrats, escenaris.... I nosaltres esperem que aviat passin pel Camp de Tarragona per gaudir d’aquest duo tant intens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00