Espècies ProtegidesEspècies Protegides
Sociedad

Victòria Pagès: "Sempre he fet de marit de la Gemma Nierga"

Avui al Parc Natural hem tingut uns Pastorets molt particulars

Pau Duran

Victòria Pagès és una actriu que ens agrada molt i que fa dies volíem portar al parc natural del carrer Casp, però és clar! Al no parar de treballar, encara no havia trobat el moment. Va començar fent teatre d’aficionat i mai havia pensat dedicar-se a ser actriu de manera professional. Però un dia, mentre assajava en un teatre del Poblenou amb el seu grup d’aficionats, el Grup Escènic Avalot, va conèixer al Ricard Reguant i li va proposar substituir una actriu per una obra seva.

Espècies Protegides - 19/12/16 - Victòria Pagès

01:02:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001162066/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I des de llavors forma part de les nostres vides gràcies als molts personatges que ha interpretat a la tele, al teatre i al cinema. Ha fet gaudir a l’espectador gràcies als grans moments que ha viscut a dalt de l’escenari. Com per exemple, el dia que haver de marxar d’escena, presa per un atac de riure. Ara la tenim amb Les Noces de Fígaro: la reposició d’un dels muntatges més aplaudits i que serveix per celebrar els 40 anys del Teatre Lliure.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00