Sociedad
SOCIETAT

La Sala dels sentits

L'Escola Solc per alumnes amb discapacitats compta des de fa uns dies amb una aula d'estimulació sensorial. La descobrim i parlem de l'escola amb la seva presidenta Olivia Oncins

Sala Sensorial de l'Escola Solc / Dow

Entrevista Escola Solc (08/02/2018)

15:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000117938/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Despertar els sentits dels alumnes per fer-los viure experiències plenes de sensacions, de força, de llum, de colors i d’olors que els aporten benestar. Aquest era, és i serà l’objectiu de la Sala Sensorial que l’Escola Solc ha pogut inaugurar fa uns dies.

Amb el suport de Dow es fa realitat una vella aspiració, la d’estimular d’altres maners als alumnes que des dels anys 70 han anat passant per aquest centre.

Olivia Oncins, Presidenta de l'Escola Solc / Jordi Cartañá

Tal i com ens ha explicat la seva presidenta, Olivia Oncins, la sala sensorial de l’Escola Solc compta amb diferents materials d’estimulació, com són un feix de fibra òptica, una columna de bombolla passiva, una columna interactiva, una dutxa de fibres, un matalàs d’aigua amb vibració sonora, llum negra, tablet interactiva, bola de llum amb focus de colors i focus de llum de colors interactiu.

Amb Oncins també hem parlat de la història d'aquesta Escola i dels diferents serveis que ofereixen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00