Sociedad

L’aparició de Bacilos 11 anys després del seu adéu

Encuentro Dial a l’Estudi Toresky

L’aparició de Bacilos 11 anys després del seu adéu

L’aparició de Bacilos 11 anys després del seu adéu / Vídeo de Raul Gómez, Marta Calero , Mikel Alors, Nestor Navarro i Make Barcelona

Barcelona

La banda que va revolucionar la indústria musical amb “Mi primer millón” o “Caraluna” tornen a estar en actiu. Una notícia que ha agafat per sorpresa als seus seguidors que després del seu comiat, ara fa 11 anys, no esperaven tornar-los a veure junts.

Jorge Villamizar, José Javier Freire i André Lopes han assegurat que mai s’han desvinculat del tot del món de la música i que sabien que no havia estat un adéu sinó un fins aviat.

Bacilos encara no tenen nou disc però es morien per tenir el seu primer contacte amb els seus fans així que, Cadena Dial ha organitzat un Encuentro Dial amb els seus seguidors a l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona.

Cadena Dial

Cadena Dial

Una trobada on la banda ha pogut tornar a cantar en directe envoltat de tots aquells que admiren la seva música i han pogut parlar amb els seus fans per conèixer quin feedback fan del seu retorn.

Cadena Dial

Cadena Dial

Entre riures i música, els Bacilos confessaven que van marxar quan ni tan sols tenien Facebook i s’han vist obligats a fer un curs accelerat del tema, ara ja en són tots uns experts.

També van afirmar que se sentien emocionats de veure com els fans de sempre seguien al peu del canó i agraïen a les noves generacions que també se sumaven a la causa.

Cadena Dial

Cadena Dial

Abans de marxar van cantar “La nit és nostra”, un tema que va compondre el vocalista en una de les nits que van tocar a Barcelona. Un tema molt especial pels assistents catalans que van gaudir d’un tema inspirat en la ciutat comtal i que sentim molt nostra.

Si t’agrada la música i aquestes trobades, molt atent a la nostra web on anem avisen de tots els Encuentro Dial que presenta l’emissora.

Cadena Dial

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00