Directo

CUMBRE OTAN Sigue en directo la llegada de los líderes de la OTAN al Palacio Real para la cena de gala

La GraderiaLa Graderia
Deportes
ESPAI BARÇA

Acord 'històric' per reformar el Camp nou i el seu entorn

Tots els grups municipals, menys la CUP, recolzen el projecte de l'Espai Barça. Les obres del Nou Camp Nou començaran l'estiu de 2019 i finalitzaran quatre anys després. El cost serà de 639 milions d'euros.

Barcelona

L´Espai Barça s´obrirà al barri de Les Corts amb ús públic de les esplanades i tanques només el dia de partit.

“El nou Camp Nou es farà” ha tronat Bartomeu per replicar els dubtes que envoltaven un projecte que ara aprovarà el Ple de l´Ajuntament el proper 27 d´Abril.

La modificació del Pla Metropolità ha rebut el suport de tots els grups tret de la CUP.

El pressupost s´enfila fins els 639 milions d´euros. Hi està inclosa una eventual desviació de fins el 8%.

D´aquesta partida, el Barça destina 125 milions a urbanitzar els carrers que hi toquen, a soterrar l´aparcament i a la millora de zones verdes.

El calendari

De les obres de l´Espai Barça, l´estadi Johan Cruyff és el primer que ha d´estar enllestit el primer trimestre del 2019, i després s´atacarà la construcció del nou Palau, prèvia demolició del mini. La reforma de l´estadi s´ha de completar l´estiu del 2022.

L´Espai Barça té el seu propi finançament a partir dels “titles rights” i el crèdit bancari, i en cap cas “ha d´interferir en la gestió esportiva normal.”

S´apujaran els abonaments?

El preu dels abonaments, molt temps congelat, s´adaptarà en principi a l´IPC anual i això permetrà encarir els abonaments en funció també de les noves comoditats i serveis d´un estadi que augmenta el seu aforament fins als 104.000 espectadors.

Hi haurà l´esmentat aparcament soterrat, i aquí és on també s´hi hauran d´aparcar les motos. Queda per saber, ha dit el directiu Moix, si s´haurà de pagar per deixar les motos a l´aparcament.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad