Sociedad
SAN JORDI

Dia de Sant Jordi amb bones previsions pels autors locals

Els preus de les roses van des dels 3 euros fins els 8 o 10 depenent dels embolcalls

Comú Andorra la Vella/Tony Lara

Andorra la Vella

Llibreters i floristes afronten avui un dels dies més importants de l'any pel que fa a les vendes: la diada de Sant Jordi. Ho fan amb il·lusió i amb l'esperança que el temps no espatlli la jornada.

La llibretera de la Puça, Anna Riberaygua, confia que les vendes s'igualin com a mínim a les de l'any passat, quan es van vendre molts llibres. El que sí té clar és que, els llibres d'autors locals o editats a Andorra, són els que més èxit tindran. S'atreveix, fins i tot, a fer una predicció dels que encapçalaran el rànquing: Fogons de Salut, del cuiner Carles Flinch i la nutricionista Marta Pons, i el premi Fiter i Rossell de novel·la, Paradís d'Ombres, de Núria Gras.

Pel que fa als llibres de fora, Riberaygua assenyala que els que apunten a tenir més èxit són 'La força d'un destí', de Martí Gironell, 'S.O.S. cristians', de Pilar Rahola, el Premi Sant Jordi d'enguany, 'Jo sóc aquell que va matar Franco, de Joan-Lluís Lluís, i tots els llibres que parlen del procés català, en general.

Quant a les roses, Annabel, de Flors Annabel, espera vendre les 1.000 que ha comprat. Explica que n'hi haurà per a tots els gustos: des de la vermella tradicional, a la blaugrana o la dels colors de la senyera catalana. Enguany, a més, destaca com a novetat la rosa banyada amb una cera que fa olor a xocolata.

El preu de les roses varia des dels 3 euros fins els 8 o 10, depenent de la varietat i l'embolcall.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00