Sociedad

Es desencalla la nova residència d'estudiants de la UdG

És un dels grans projectes del rector Quim Salvi. Estarà ubicada a un edifici actualment en desús al barri de Palau que necessitarà una rehabilitació total.

La residència anirà en aquest edifici en desús que és propietat de la Generalitat. / Imatge: Google Maps

Girona

La Universitat ha acordat amb l'Ajuntament destinar a residència d'estudiants aquest edifici, situat a la Pujada Sant Miquel, davant del camp de futbol de Torres de Palau.

L'equipament és propietat de la Generalitat i les negociacions per la cessió a la UdG ja han començat. No se sap encara quants estudiants podrà acollir ni qui s'encarregarà de la seva gestió.

Quim Salvi, rector UdG

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000161210/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Quim Salvi, rector de la Universitat de Girona, celebra haver arribat a un acord amb l'Ajuntament per dedicar aquest espai a la nova residència.

També es crearà un nou pàrquing a la zona del campus de Montilivi per compensar que els dies que juga el Girona FC no es pot estacionar darrera de l'estadi.

La idea és que sigui a la zona que hi ha davant de l'IES Montilivi i seria un aparcament amb servei d'autobús llançadora.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00