Últimas noticias Hemeroteca

Els treballadors d'Eurest denuncien explotació laboral

Els treballadors de la multinacional del càtering Eurest, que dóna servei a 95 menjadors escolars a comarques de Girona, denuncien explotació laboral. Acusen l'empresa de fer contractes per dies per no haver de pagar vacances ni festius i l'única manera d'aconseguir el que els pertoca, diuen, és denunciant l'empresa al jutjat o a la inspecció de treball.

Donar de baixa un treballador o fer canvis d'horari de paraula i sense previ avís, no pagar les hores complementàries o no respectar la ràtio de monitors per alumne són alguns dels incompliments d'Eurest que, segons els seus treballadors, els "exprimeix".

Yasser Saadoune, president del Comitè d'Empresa d'Eurest, afirma que la firma tampoc tracta bé els seus clients i per això cada cop en té menys.

Yasser Saadoune, Eurest / L'empresa els exprimeix, denuncien

Saadoune també denuncia que falten auxiliars, monitors i cuiners als càterings de les escoles i que l'empresa pren aquestes mesures per maximitzar els beneficis però que aquestes condicions els converteixen en treballadors low cost.

La plantilla d'Eurest és de 275 treballadors. Tot això, ho denuncien després que la inspecció de Treball i Seguretat Social a Catalunya ja hagi sancionat l'empresa Eurest per sobrecarregar de feina el personal.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?