Últimas noticias Hemeroteca

El Parc Científic, en positiu

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona va tancar l'exercici del 2017 amb 785 mil euros de benefici. El Parc va tenir superàvit perquè la seva situació legal no permet pagar els deutes però també el condiciona sense poder rebre inversions ni poder demanar projectes.

Que ara mateix el parc estigui en procés de liquidació, impedeix pagar els deutes i fa que l'any passat tingués uns beneficis de 785 mil euros, 135 mil més que el 2016 on en va tenir 650 mil i 180 mil més que el 2015 quan van ser de 605 mil euros. La situació del Parc tampoc permet acceptar inversions o demanar projectes i segons el rector de la UdG, Quim Salvi, ara només s'està fent una gestió efectiva d'espais que permet tenir beneficis però creu que hauria de poder començar a demanar projectes.

Salvi espera que el procés de liquidació, que va començar l'abril del 2017, finalitzi en un any i mig aproximadament a partir d'ara, i si no hi ha ofertes, la UdG haurà de negociar amb l'Estat el deute del Parc que ronda els 43 milions d'euros perquè aquest passi a ser de la Universitat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?