Sociedad

"Demanaré explicacions al rei pel seu discurs del 3 d'octubre"

Quim Torra, a ‘La Ventana’ explica que estaven esperant “a l'últim moment per si hi havia un moviment per part de la Casa Reial"

Entrevista a Quim Torra a La Ventana

Entrevista a Quim Torra a La Ventana

08:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001365988/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El President Quim Torra, entrevistat a La Ventana, ha explicat que li vol posar de manifest al Rei "la situació d'absoluta excepcionalitat política del país".

Más información

Torra ha explicat que ha pres la decisió de trencar relacions amb la Casa Reial després de la negativa de Moncloa a la seva petició d'entrevista amb el monarca: "ni això ha estat possible".

Això sí, aquest vespre coincidirà amb el Rei a la inauguració dels Jocs de la Mediterrània. Si té ocasió de parlar amb ell, Torra li demanarà "explicacions sobre el que molts ciutadans de Catalunya pensen: que després el 3 d'octubre va fer un discurs de part, i encara no ha demanat disculpes".

Sobre la reunió amb el President Pedro Sánchez del proper 9 de juliol, Torra es mostra molt esperançat que, d'aquesta trobada, en surtin d'altres; creu que el diàleg està ben orientat i espera que en surtin pactes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00