Sábado, 19 de Septiembre de 2020

Otras localidades

UNIVERS RÀDIO BARCELONA

Colau reclama al govern de Torra que abandoni explícitament la via unilateral

L'alcaldessa de Barcelona considera que Pedro Sánchez està trigant massa en acostar els presos a Catalunya

El vídeo íntegre de la conversa entre Iñaki Gabilondo i Ada Colau / Cadena SER

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat al govern català i als partits independentistes que descartin "explícitament la via unilateral". En una conversa amb el periodista Iñaki Gabilondo, Colau ha dit que és evident que aquesta via "ha fracassat" i que cal "recuperar grans consensos que passen pel referèndum pactat" amb l'Estat.

Per a Colau, la sortida del Partit Popular del govern ha destensat la situació, però encara hi ha una qüestió que dificulta el diàleg que és que hi ha polítics independentistes a la presó. En aquest sentit, ha assegurat que el govern de Pedro Sánchez "està trigant en acostar-los a Catalunya". A més li demana que "es posicioni clarament a favor que aquesta qüestió surti del terreny judicial". De fet, l'alcaldessa manté que Carles Puigdemont hauria de donar explicacions polítiques, però no judicials.

Iñaki Gabilondo i l'alcaldessa de Barcelona han parlat de política, però també dels reptes de Barcelona i de les grans ciutats. Colau ha anunciat que al mes de juliol es veurà amb els alcaldes de Londres, París i Nova York per parlar d'habitatge i de com evitar l'expulsió dels veïns dels seus barris.

Univers Ràdio Barcelona (27/06/2018 - Tram de 19:36 a 20:36)

Univers Ràdio Barcelona (27/06/2018 - Tram de 20:36 a 21:03)

L'alcaldessa també ha explicat que no hi haurà més moratòries per aplicar l'ordenança de la bicicleta. Que la idea és treure ja aquests vehicles de les voreres i baixar-los a la calçada. Diu Colau que la xarxa bàsica de carrils bicis ja estarà a punt per prendre aquesta decisió

"Conversem Barcelona", aquesta xerrada entre el periodista, Iñaki Gabilondo, i l'alcaldessa, Ada Colau, ha estat el primer acte de l'espai de debat Univers Ràdio Barcelona que organitza aquesta emissora.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?