Llapis de memòriaLlapis de memòria
Ocio y cultura

"A mi m'agrada guanyar, però el que m'enduc és la gent amb qui he guanyat"

L'exportera del Barça de futbol Laura Ràfols i la jugadora de bàsquet Laia Palau comparteixen les seves experiències al terreny de joc

Laura Ràfols i Laia Palau, als estudis de Ràdio Barcelona. / Elena de Diego

Barcelona

Avui al Llapis de Memòria, conversen dues esportistes que han estat emblemes del seu esport, no només pel seu rendiment i palmarès, també per ser-ne pioneres.

La Laia Palau és la jugadora de bàsquet amb més internacionalitats de la història de la selecció espanyola. És bicampiona d’Europa, subcampiona del món i subcampiona olímpica. Amb experiència a les lligues francesa, polonesa, txeca i australiana, ara s’ha apropat a casa per gaudir del bàsquet defensant els colors del Spar Citylift Girona.

La Laura Ràfols, fins ara portera del Barça de futbol, es retira de l’esport d’elit després de quasi 14 anys al club. Penjarà els guants amb quatre lligues i cinc copes de la Reina al sarró, però, sobretot, amb la satisfacció d’haver ajudat a fer créixer un esport que ara ja sí que té referents femenins.

Llapis de memòria (25/07/2018)

40:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_llapisdememoria_20180725_192000_200000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00