Viernes, 07 de Mayo de 2021

Otras localidades

Els secrets de Harry Potter, bescanvi de penis i Nasty Mondays

El programa del dijous 2 d’agost

Els secrets de Harry Potter, bescanvi de penis i Nasty Mondays

Cadena SER

1990. Manchester, Regne Unit. Hem pujat a la màquina del temps i hem viatjat fins a l'instant en què la llavor de la idea de Harry Potter va començar a donar els seus fruits a la ment de JK Rowling. El Víctor Rodrigo ens ha explicat detalls de la vida de l'escriptora i alguns secrets sobre els noms o la caracterització dels personatges.

El Ferran Bassaganyes, que no surt mai de casa perquè no té amb qui fer-ho, avui ha fet l'esforç de venir a SER Catalunya. Ens ha parlat de la sèrie Temps de Silenci de TV3 -tot molt modern- i hem entrat de ple en la discussió en un programa de televisió entre dos homes que, suposadament, s'havien despertat amb el penis de l'altre després d'una operació quirúrgica.

Amb el Pau hem conegut tot allò que sempre hem volgut saber sobre les bibliotecàries i bibliotecaris. Ha parlat amb la Gemma Medina, que li ha explicat si la gent es queda adormida, quina és la millor biblioteca del món, si es viu bé en la seva professió i quantes vegades al dia fan "shht".

Després del butlletí de la una del migdia, s'ha assegut amb nosaltres un dels fundadors de l'emblemàtica festa barcelonina Nasty Mondays. Amb el Sören hem conversat molt de Rock & Roll i, com no podia ser d'una altra manera aquesta setmana, hem debatut sobre la bicicleta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?