Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Els secrets de Harry Potter, bescanvi de penis i Nasty Mondays

El programa del dijous 2 d’agost

Cadena SER

Barcelona

1990. Manchester, Regne Unit. Hem pujat a la màquina del temps i hem viatjat fins a l'instant en què la llavor de la idea de Harry Potter va començar a donar els seus fruits a la ment de JK Rowling. El Víctor Rodrigo ens ha explicat detalls de la vida de l'escriptora i alguns secrets sobre els noms o la caracterització dels personatges.

El Ferran Bassaganyes, que no surt mai de casa perquè no té amb qui fer-ho, avui ha fet l'esforç de venir a SER Catalunya. Ens ha parlat de la sèrie Temps de Silenci de TV3 -tot molt modern- i hem entrat de ple en la discussió en un programa de televisió entre dos homes que, suposadament, s'havien despertat amb el penis de l'altre després d'una operació quirúrgica.

Amb el Pau hem conegut tot allò que sempre hem volgut saber sobre les bibliotecàries i bibliotecaris. Ha parlat amb la Gemma Medina, que li ha explicat si la gent es queda adormida, quina és la millor biblioteca del món, si es viu bé en la seva professió i quantes vegades al dia fan "shht".

Després del butlletí de la una del migdia, s'ha assegut amb nosaltres un dels fundadors de l'emblemàtica festa barcelonina Nasty Mondays. Amb el Sören hem conversat molt de Rock & Roll i, com no podia ser d'una altra manera aquesta setmana, hem debatut sobre la bicicleta.

Serveis Mínims (02/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180802_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad