Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Les pregàries de Juanes, Pitingo fent de Bob Marley i entrevista amb Marc Ribas

El programa del dilluns 6 d’agost

Marc Ribas, presentador de "Joc de Cartes" i "Cuines" a TV3 / CCMA

Barcelona

Tercer dilluns de temporada d'estiu a SER Catalunya i, en honor al dia més odiat de la setmana, la Laura Estrada ha començat el programa roncant i badallant. Després ha dit "coi".Serveis Mínims té dos presentadors, tot i que cap ha tingut el seu millor dia.

El Sergi Ambudio només havia d'amagar la paraula "Dios" en una pregunta sobre Juanes i no ha estat capaç de fer-ho. És així de professional. El Nur ens ha explicat com va ser la seva etapa a la NASA abans d'aterrar a Serveis Mínims. Ens ha dit que van fer experiments amb espaguetis, però que cap va sortir bé. I, sobre coses que no han sortit bé, el Pau ens ha fet un recull de les versions més fatídiques de cançons angleses per part de cantants castellanoparlants.

I dilluns és sinònim de La Palestra a Serveis Mínims. Amb en JoanPol Alcaraz i en Guillem Carreras hem conversat sobre els artistes que utilitzen l'esport per desconnectar i hem pogut fer quatre preguntes sobre Haruki Murakami al traductor i professor Albert Nolla.

Ja per acabar, després de les notícies de la una del migdia, hem entrevistat Marc Ribas, el cuiner més televisiu. Li hem proposat fer "Joc de Rates" i ens ha valorat els plats més clàssics de la cuina catalana. Tot això des de l'altra banda del telèfon mentre es feia una cervesa a tocar de la platja de Tossa de Mar.

Serveis Mínims (06/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180806_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad