Jueves, 06 de Mayo de 2021

Otras localidades

El sindicat d'estatues #FreedomEstatues, la farsa dels viatges a la lluna i el Senyor dels Llamps

El programa del dimarts 7 d'agost

El sindicat d'estatues #FreedomEstatues, la farsa dels viatges a la lluna i el Senyor dels Llamps

Cadena SER

Dotzè programa de la temporada d'estiu de Serveis Mínims i ha començat fort. La Laura ha tret el dimoni que portava dins el grafiter que ha pintat l’estàtua de la Catedral de Santiago de Compostela com si fos el Doraemon. Abans de començar amb la resta de l'equip hem llançat la pregunta del dia: què cantava el Pau al vídeo que hem penjat a les xarxes? Se'l veu molt efusiu...

Ha estat ell mateix qui ens ha vingut a parlar sobre l'arribada de l'ésser humà a la lluna. Hi ha gent que pensa que no s'hi va arribar, i el Pau ha donat explicacions per molts dels arguments que donen els escèptics sobre l'aterratge al nostre satèl·lit. I s'ha enfadat una mica, potser massa.

La Clara Carbó ha volgut obrir el debat sobre per què els homes diuen la frase "tots els homes no som iguals". És correcte dir-la? En tenim dret?

El Nur ha reflexionat sobre el seu sedentarisme comparant-se amb el SuperPaco, un avi que pot córrer més de 100 Km. Per algun motiu, la conversa ha derivat a parlar sobre l'estàtua pintada, i ha explicat la seva obra benèfica fundant un sindicat d'estàtues.

A les 13 h hem parlat amb el Senyor dels Llamps sobre com estan començant a triomfar. Enmig de l'entrevista seriosa, el Nur i el Pau li han fet preguntes massa compromeses.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?