Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Tom Cruise, Michael Jackson, feminisme exprés i Aurora

El programa del dimarts 14 d'agost

CADENA SER

Barcelona

És dimarts i hem començat amb els mocs del Sergi i amb una aranya sobre la taula. Tot bé. El dimoni del dia l'ha tingut Dulceida i Laura Escanes, que han dit que el curs per influencers no els agrada gens.

Hem passat a parlar amb el Pau sobre en Michael Jackson; resulta que hi ha gent que pensa que el rei del pop encara està viu, com els d'un programa xilè on criden molt.

Amb la Clara hem parlat del lema No és No que s'utilitza durant les festes d'estiu per reivindicar respecte entre totes i tots.

Després en Nur ha parlat amb l'Albert Ramirez, qui es considera un expert de Tom Cruise. Entre els dos han repassat alguns detalls de la vida del mític actor, com la cienciologia, la seva religió.

Després dels informatius de les 13h ens han visitat els Aurora, un grup que fusiona flamenc i jazz; hem parlat dels seus orígens, del seu viatge a Corea del Sud i dels bars de les escoles de música. Per aquest motiu us hem pregunta per xarxes amb qui us agradaria fusionar-vos.

I amb això hem arribat a les 13:30 h. Fins demà!

Serveis Mínims (14/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180814_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00