Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

El mite dels talls de digestió, les interioritats de l'ofici de detectiu i l'Aquelarre

El programa del dijous 16 d'agost

CADENA SER

Barcelona

Serveis Mínims ha tornat a funcionar amb el 100% dels efectius, després que la Laura Estrada i el Sergi Ambudio s'agafessin un dia de festa aquest dimecres. Avui us hem preguntat quin nom té el grup de Whatsapp de la vostra colla d'amics. N'han sortit de ben estranys!

El Pau Roigé ens ha descobert tot allò que sempre havíem volgut saber dels detectius privats. Hem esbrinat, de la mà d'un ex detectiu privat, perquè el Detectiu Conan, en Sherlock Holmes i la Jessica Fletcher són uns estafadors.

Amb el Ferran Bassaganyes hem fet caldo dels drames que pateixen totes les famílies, incloses les de "Temps de Silenci", durant l'estiu: talls de digestió, les cues quilomètriques a l'autopista, i un llarg etcètera.

El Victor Rodrigo ha tornat a convertir l'estudi de Serveis Mínims en una màquina del temps i ens ha portat de viatge a l'Uruguai de fa 50 anys, el 1968, quan es van produir les revoltes estudiantils que van encendre l'espurna de la revolució en altres països.

I després de posar-nos al dia amb les notícies de la una del migdia, ens han visitat la cap de colla Cervera Carranquers, la Gemma Sala, i el regidor de festes, en Marc Llorens. Amb ells hem parlat de bruixes, dimonis, foc i escorregudes massives. Tornem demà!

Serveis Mínims (16/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180816_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00