Sábado, 08 de Mayo de 2021

Otras localidades

El mite dels talls de digestió, les interioritats de l'ofici de detectiu i l'Aquelarre

El programa del dijous 16 d'agost

El mite dels talls de digestió, les interioritats de l'ofici de detectiu i l'Aquelarre

Cadena Ser

Serveis Mínims ha tornat a funcionar amb el 100% dels efectius, després que la Laura Estrada i el Sergi Ambudio s'agafessin un dia de festa aquest dimecres. Avui us hem preguntat quin nom té el grup de Whatsapp de la vostra colla d'amics. N'han sortit de ben estranys!

El Pau Roigé ens ha descobert tot allò que sempre havíem volgut saber dels detectius privats. Hem esbrinat, de la mà d'un ex detectiu privat, perquè el Detectiu Conan, en Sherlock Holmes i la Jessica Fletcher són uns estafadors.

Amb el Ferran Bassaganyes hem fet caldo dels drames que pateixen totes les famílies, incloses les de "Temps de Silenci", durant l'estiu: talls de digestió, les cues quilomètriques a l'autopista, i un llarg etcètera.

El Victor Rodrigo ha tornat a convertir l'estudi de Serveis Mínims en una màquina del temps i ens ha portat de viatge a l'Uruguai de fa 50 anys, el 1968, quan es van produir les revoltes estudiantils que van encendre l'espurna de la revolució en altres països.

I després de posar-nos al dia amb les notícies de la una del migdia, ens han visitat la cap de colla Cervera Carranquers, la Gemma Sala, i el regidor de festes, en Marc Llorens. Amb ells hem parlat de bruixes, dimonis, foc i escorregudes massives. Tornem demà!

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?