Jueves, 06 de Mayo de 2021

Otras localidades

El masclisme de l'esport, Ràdio Móra d'Ebre i les pitjors Festes de Gràcia

El programa del dilluns 20 d'agost

El masclisme de l'esport, Ràdio Móra d'Ebre i les pitjors Festes de Gràcia

Cadena Ser

Comencem setmana amb un dimoni del dia que indigna molt a la Laura. Bé, es podria dir que és el dimoni de l'estiu. Es tracta de la freqüència de les terres de l'Ebre, que mentre nosaltres sonem per tot Catalunya, posa la Ràdio Móra d'Ebre per sobre nostre. Hem parlat amb els companys del Cau Amagat, que ens tapen el programa, per veure què fan. Ens hem fet tant amics que hem acabat participant al seu concurs.

El Pau havia de portar cançons "de merda" però tenia coses més importants a dir. Ens ha explicat la seva experiència a les Festes de Gràcia, que no és massa bona... per algun motiu la secció ha acabat amb una versió de Despacito tocada amb flauta.

En Nur ens ha presentat la seva nova proposta de programa amb els antics concursants d'O.T. Però no amb els que han triomfat sinó amb els que han acabat en la misèria. Hem acabat amb la conclusió que aquest programa s'assembla massa a Gran Hermano.

Els companys de La Palestra ens han portat una interessant reflexió sobre el masclisme dins l'esport. Desgraciadament és un tema massa present i cal pensar-hi!

Fins demà!

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?