Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Porcs a Mart, Blanca Parés i... ILLUMINATI!

El programa del dimarts 21 d'agost

Cadena Ser

Barcelona

Ja queda menys per divendres (avui estem optimistes) i a Serveis Mínims hem trobat el Dimoni del Dia a Amsterdam, un senyor que es va posar a menjar carn crua a una fira vegana. També hem llançat la pregunta del dia. Una tribu a Indonèsia que pot aguantar 13 minuts sota l'aigua sense respirar (evidentment). Per això us hem preguntat: Què podeu fer amb 13 minuts?

Els dimarts són dia de les teories conspiranoiques del Pau, i avui hem parlat dels Illuminati. Sabíeu que no existeixen des de fa més de 300 anys, però que hi ha gent que es pensa que sí?

El Ferran Bassaganyes ens ha alegrat el dia amb la història d'una dona a qui li agrada anar als tanatoris a mirar morts, tot molt estrany.

I el Nur ens ha presentat el seu projecte per portar tots els porcs a Mart. Ha descobert que la població dels animals ens supera en número i s'ha estressat.

Hem acabat amb la Blanca Parés, actriu que ha passat per les càmeres de Pedro Almodóvar i que està a punt d'estrenar Los Amores Cobardes.

Au, fins demà, que ja és dimecres!

Serveis Mínims (21/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180821_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad