Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Amor Millennial, el musical de Serveis Mínims i Marc Giró

El programa del divendres 24 d'agost

CADENA SER

Barcelona

JA ÉS DIVENDRES! A Serveis Mínims estem contents, però també tristos... només queda una setmana! Avui el Dimoni del Dia el tenia la piscina de Tenerife on la gent s'hi feia caca. Una bona infusió devia quedar...

Amb la Lídia Redondo hem parlat, evidentment, de sèries. Avui ha tocat Sharp Objects i Manhund: Unabomber. Molt recomanables!

Després ha arribat un dels moments de la temporada, quan hem revelat el Trailer de la Setmana, que escriu el talentós guionista Pau Roigé. Avui han estat els membres de l'equip els que han posat veu al musical que ho petarà tot.

Amb el Nil Marbà hem parlat sobre com és l'amor dels Millennials. Han sortit termes com "asexual", "living apart together" i "flexisexual".

Hem tornat del butlletí amb el Marc Giró, que ja que està a tot arreu, que també estigui amb nosaltres. Ha tingut temps, fins i tot, de jutjar la nostra forma de vestir!

I amb això us deixem fins dilluns, l'última setmana!

Serveis Mínims (24/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180824_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00