Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Droga, mariachis i Sr. Oca

El programa del dilluns 27 d'agost

(CADENA SER)

Barcelona

Entrem a la recta final de la temporada d'estiu de Serveis Mínims. Últim dilluns! L'hem començat donant el Dimoni del Dia a una pinya que van utilitzar per passar (molta) droga per la frontera. I parlant de delinqüència, us hem preguntat què posarieu a un graffiti?

El programa l'ha seguit el Nil Marbà, que ha preguntat al carrer si el Millennials fem 'postureig' a les xarxes socials. La resposta és sí, però no calia un estudi per saber-ho.

Després el Nur ens ha fet el seu particular recull de notícies parlant sobre un túnel que sortia d'un KFC que connectava Estats Units amb Mèxic.

Dilluns és dia de música de merda, o almenys pel Pau. Passejant sobri per les festes de Sants va intentar descobrir quin és el millor estil per fer versions de cançons conegudes. Tot i això, com en Joe Sandalo ningú.

Hem acabat el programa amb Sr. Oca, un grup de hip-hop que comença a estar per tot arreu. El Pau i el Nur li han fet rimar paraules com butilhidroxitoluè, que ningú sap què és però existeix.

Au, fins demà!

Serveis Mínims (27/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180827_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad