Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Monogràfic de pizzes, Jesucrist extraterrestre i Joan Dausà

El programa del dimarts 28 d'agost

Cadena SER

Barcelona

Avui dimarts 28 hem començat donant el Dimoni del Dia a un noi que va molestar un bisó a un parc natural d'Estats Units. Per primera vegada a la història la Laura i el Sergi han estat d'acord.

També us hem preguntat quina beguda us demaneu quan sortiu de farra, ja que a Cuba han fet un Cuba Libre de 500 litres. Borratxos, colla de borratxos!

Hem seguit amb el Pau, que com cada dimarts ens porta teories conspiratives que troba per internet. Avui ens ha explicat quines són les races alienígenes que ens visiten regularment i al final ha revelat que Jesucrist va venir de l'espai.

La Clara ens ha portat reivindicació, aquest cop al voltant de la menstruació i com els lavabos no estan pensats per això i els preus dels productes són massa alts.

Ha estat llavors quan hem trucat a dues persones aleatòries perquè ens diguin a qui volen a la casa de Gran Hermano VIP.

En Nur ha tancat l'hora amb un monogràfic sobre les pizzes que ha desvariat massa.

A la segona part del programa hem tingut l'honor de tenir a l'estudi a Joan Dausà. Hem parlat de música (evidentment) i el Pau i el Nur li han fet un joc molt agafat amb pinces. Ha cantat una de les seves cançons en directe i hem marxat.

Fins demà!

Serveis Mínims (28/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180828_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00