Domingo, 09 de Mayo de 2021

Otras localidades

Donacions de parts del cos, cabifyers i història del bàsquet

El programa del dimecres 29 d'agost

Donacions de parts del cos, cabifyers i història del bàsquet

Cadena Ser

Dimecres, mitja setmana... això ja s'acaba! Avui hem començat amb el Dimoni del Dia, que el té un lavabo de Vallecas i us hem preguntat quin nom posaries a una tortuga. No tenen cap mena de relació, però hem començat així.

El nostre reporter Albert Vilanova ha sortit al carrer per aconseguir convèncer a la gent que vinguin divendres al Kurz & Gut, a les 11:30 h, a veure l'últim programa de la temporada. I sí, tu, lector, hi estàs convidat!

La Montse Martínez ha seguit el programa parlant sobre els diferents tipus de donacions que podem fer amb el nostre cos, totes de manera altruista.

El Nur ens ha deleitat amb una secció on ha parlat de bebès i taxistes. Us donaria més detalls però, com el bon vi, millor que ho escolteu vosaltres (no té sentit la metàfora, però ja està escrita i no em funciona el Suprimir).

Hem continuat trucant al 012 per preguntar si divendres plourà. Com que no ens ho han sapigut dir, hem parlat amb el Jordi Carbó i ens ha dit que sí, que (segurament) plourà molt. Un drama.

I avui els companys de La Palestra han tancat el programa amb la història sobre els partits de bàsquet que es van fer al final de la Guerra Freda entre Estats Units i la Unió Soviètica.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?