Sociedad

Madrenas porta a judici un home que la va amenaçar amb donar-li una pallissa

L'alcaldessa de Girona assegura que el denunciat lluïa a les xarxes socials "fotos amb esvàstiques i banderes unionistes".

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas / Marina López ACN

Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha portat a judici un home que la va amenaçar amb donar-li una pallissa a través de les xarxes socials. El judici pel cas s'ha celebrat aquest dilluns, tot i que el denunciat no hi ha assistit.

Madrenas explica que es tracta d'un home "afiliat a Ciutadans" i que al seu perfil lluïa "fotos amb esvàstiques i banderes unionistes". L'alcaldessa també assegura que no és la primera denúncia per amenaces que interposa excercint el càrrec d'alcaldessa.

Marta Madrenas: "El perfil s'acostava molt a perfils violents"

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166919/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'alcaldessa explica que ha demanat una pena mínima –un mes de multa– per al denunciat. Primera, perquè si se'l sanciona, els diners no vagin a "engruixir les arques de l'Estat". Però també perquè allò que li interessa és que aquell qui la va amenaçar "tingui antecedents" i per deixar clar que no es quedarà de braços creuats davant els qui l'ataquen "per exercir la llibertat ideològica".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00