Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

UNIVERSITAT

Amb un peu al despatx i l'altre al campus

Ens visita María José Figueras, rectora de la Universitat Rovira i Virgili - URV. Amb ella fem balanç d'inici de curs i ens interessem pel futur del centre d'educació, medicina o també pels màsters i postgraus.

Maria José Figueras, Rectora de la URV

Maria José Figueras, Rectora de la URV / Jordi Cartañá

 

Clara, directe sense defugir cap pregunta i sempre molt propera i entenedora. Així podem definir la rectora de la URV. Una universitat que amb Maria José Figueras guanyarà amb més proximitat pel tarannà innat de la seva màxima responsable. 

Amb la rectora hem fet balanç dels seus primers mesos de mandat així com també li hem preguntat pel futur del centre d'educació i la infraestructura que li pertoca. Les obres ja van començar fa mesos però diu que el projecte no és definitiu i que passarà per una votació. 

La facultat de medicina forma part del ADN de la ciutat de Reus però la rectora ens ha volgut matissar que aquesta és una facultat de tot el territori i afegim que exerceix de pol d'atracció d'estudiants provinents de la comunitat Valenciana o altres punts de l'estat. 

Figueras ha demostrat també estar al cas de la microgestió entensa com les incidències del dia a dia i de les que ens en posa diversos exemples amb les que s'ha trobat aquestes primeres setmanes. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?