Fútbol

La CUP considera "il·legal" el nou Camp Nou i el porta als tribunals

La FAVB (Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona) també ha presentat un contenciós administratiu per motius similars i resta a l'espera de saber si ha estat admès a tràmit.

(EUROPA PRESS)

Barcelona

La reforma de l'Espai Barça i del nou Camp Nou és "il·legal", segons la CUP.

La reforma del Pla General Metropolità aprovada per tots els grups de l'Ajuntament, tret de la CUP, no s'ajusta a la Llei d'Urbanisme i vulnera com a mínim un parell d'articles, segons la formació anticapitalista.

La CUP no ha pogut precisar aquest matí en roda de premsa quins articles en concret es vulneren. La regidora Eulàlia Reguant ha dit que no hi ha un pla de mobilitat que compensi els veïns per la pèrdua de vials i zones verdes i que la requalificació que resta sòl esportiu i incrementa el comercial és il·legal.

La modificació respon a interessos privats diu la CUP i no als dels veïns.

El contenciós administratiu que ha presentat la CUP en el TSIC ha estat admès a tràmit i ara la CUP espera que l'Ajuntament els entregui l'expedient administratiu abans de demanar mesures cautelars per suspendre les obres del nou Camp Nou, a partir d'aquesta acusació d'especulació per la construcció d'un hotel i oficines, per l'acusació de beneficis privats a partir de sòl esportiu i públic.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad