Sociedad
HABITATGE

El comuns impulsen un estudi intern per determinar el preu mitjà del lloguer

Així s'ha acordat en la reunió de cònsols celebrada aquest dimarts

El cònsol major de la Massana, David Baró, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant la roda de premsa posterior a la reunió de cònsols. / M.M. ANA

Andorra la Vella

El comuns impulsen un estudi intern per determinar el preu mitjà del lloguer dels pisos per carrers i barris.

Així s'ha acordat en la reunió de cònsols celebrada aquest dimarts. El treball es du a terme en el marc de la feina de recopilació de dades que s'està impulsant des de la comissió nacional d'habitatge.

D'aquesta manera, i en base a la declaració anual de l'inquilinat, les corporacions facilitaran a la comissió el nombre de mesos, els metres quadrats i el preu que s'haurà pagat per llogar cadascun dels habitatge de cada parròquia. El cònsol major de la Massana, David Baró, ha volgut recordar que les dades que s'extreguin s'hauran de posar en context.

En relació a aquest decalatge, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha recordat que en el cas de la capital la declaració jurada de lloguer del 2017 es recull i s'entrega entre el maig i el juny del següent any.

La reunió de cònsols d'aquest dimarts també ha servit per avançar en la tramitació de la Llei de finances comunals, que finalment s'ha decidit que s'entrarà a tràmit parlamentari la legislatura vinent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00