Lunes, 12 de Abril de 2021

Otras localidades

SER CATALUNYA

Josep Cuní presenta SER Catalunya a Ràdio Reus

El divendres 9 de novembre el programa "Aquí Cuní" es va emetre des de Ràdio Reus, donant altaveu al territori i als agents socials i econòmics del Camp de Tarragona.

Josep Cuní presenta SER Catalunya a Ràdio Reus

 "Aqui Cuní" és el nou magazine matinal de SER Catalunya, que s'emet de dilluns a divendres de 7 a 12h, conduït pel periodista Josep Cuní. 

El passat dia 9 Cuní va fer el programa íntegrament des dels estudis de Ràdio Reus, al carrer Ample nº 44. Els convidats van ser molt heterogenis per tal de poder mostrar a través de les ones una radiografia del panorama del territori. Pels micròfons de Cuní hi van passar el lìder popular Alejandro Fernández, el forner Xavier Pàmies Sitaré, o el músic i cantant reusenc Joan Masdéu, entre d'altres. També es va parlar de les cooperatives i dels principis del món casteller aplicats a l'empresa, sense deixar de banda l'actualitat nacional i internacional. 

Un cop acabat el programa, el Palau Bofarull de Reus va acollir la presentació de SER Catalunya, amb la presència del director general, Jaume Serra, la directora de Ràdio Reus-SER Tarragona, Mònica Cid, i el mateix Cuní. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?