Sociedad
URBANISME

La millora de les avingudes Martí i Mitterrand es cofinançaran amb els particulars

Les obres començara al gener i el comú aportarà el 80% del cost que ascendeix als cinc milions d'euros

L'arquitecte Miquel Mercè; el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, i el conseller d'Obres Públiques i Urbanisme, Jordi Rich, davant el projecte de les avingudes. / M.F. ANA

Encamp

La remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand d’Encamp començarà el mes de gener i s’allargarà entre nou i deu mesos.

Les obres tindran un cost d’entre uns quatre o cinc milions i els propietaris hauran de fer una aportació a aquests treballs.

En aquest sentit, el cònsol major, Jordi Torres, ha destacat que el 80% del cost del projecte el finançarà el comú però que els propietaris, seguint la fórmula de les contribucions especials, hauran de satisfer l’embelliment que es faci davant el seu bé immoble, tenint en compte la revalorització que tindran gràcies a les obres.

L’arquitecte responsable del projecte, Miquel Mercè, ha explicat que s’ha volgut prioritzar els vianants i també lligar-lo amb el traçat inicial de la carretera general, perquè la gent pugui tenir aquesta visió històrica.

Les voreres es faran més amples i la plaça del Consell General serà un gran espai públic pensat per a la convivència ciutadana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00