Fútbol

El jutge també admet la demanda de la FAVB contra l´Espai Barça

Segons els veïns, "el projecte no acompleix la llei d´urbanisme que obliga a que si es transformen els sols qualificats d´equipaments esportius s´ha de compensar en espais verds"

FC Barcelona

Barcelona

La presidenta de la Federació d´Associacions de Veïns de Barcelona, Anna Menéndez, ha confirmat que la justícia ha admès a tràmit la demanda interposada per la FAVB contra l´Espai Barça, contra el nou Camp Nou.

Recordem que el grup municipal de la CUP va presentar igualment aquest passat mes d´octubre un contenciós, igualment admès a tràmit, per exigir que s´aturi l´Espai Barça.

El passat mes d´Abril el Plenari de l´Ajuntament de Barcelona va donar llum verda a l´Espai Barça i uns mesos després la FAVB veu com prospera el seu contenciós- administratiu pel convenciment que s´incompleix l´article 98.1 de la llei d´Urbanisme.

Segons els veïns, “el projecte no acompleix la llei d´urbanisme que obliga a que si es transformen els sols qualificats d´equipaments esportius s´ha de compensar en espais verds.” Segons la FAVB el Barça i l´Ajuntament han fet trampes pel que fa a la qualificació dels sols.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00