Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Tornen els Premis IdeaRàdio

SER Catalunya aposta pels professionals de la ràdio del futur

Des de fa 5 anys, SER Catalunya organitza anualment els Premis IdeaRàdio, amb l’objectiu de donar una oportunitat als estudiants i apassionats de la ràdio. Amb aquests premis, SER Catalunya vol descobrir i donar sortida a idees originals de nous programes o seccions, formats innovadors en narració esportiva, nous conceptes de radiofórmula musical, peces creatives de radioteatre, nous formats publicitaris per a ràdio o programes en format podcast.

Cada any, els guanyadors obtenen un assessorament i tutorització dels seus projectes de la mà dels professionals de SER Catalunya, i a partir d’aquí, s’elaboren uns programes pilot que posteriorment s’emeten a SER Catalunya. En alguns casos, els projectes guanyadors han passat a formar part integral de la programació de l’emissora.

En aquesta cinquena edició, que apadrina el periodista Josep Cuní, obrim la convocatòria a totes les persones apassionades del mitjà radiofònic, independentment de quina hagi estat la seva formació acadèmica. D’aquesta manera, SER Catalunya es proposa donar una oportunitat als aficionats de la ràdio que d’altra manera no tindrien accés a un gran mitjà de comunicació.

L’altra gran novetat dels Premis IdeaRàdio és la creació de la Menció Blanquerna, a la qual podran optar els projectes guanyadors dels Premis. Aquesta menció consisteix en una beca del 80% per cursar un màster o postgrau vinculat amb el periodisme, la publicitat o la comunicació, d’entre l’àmplia oferta de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna.

Les inscripcions ja estan obertes, i es poden consultar les bases legals dels Premis.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?