Sociedad

Tornen els Premis IdeaRàdio de SER Catalunya

Josep Cuní apadrina la 5a edició del concurs d'innovació radiofònica

Els guanyadors dels Premis optaran a una beca per cursar un màster a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna

CADENA SER

Barcelona

SER Catalunya posa en marxa la 5a edició dels Premis IdeaRàdio, amb l’apadrinament de Josep Cuní, director del programa matinal “Aquí, amb Josep Cuní. Amb aquest concurs, l’emissora busca donar una oportunitat als estudiants i apassionats de la ràdio, i donar sortida a idees originals de nous programes o seccions, formats innovadors en narració esportiva, nous conceptes de radiofórmula musical, peces creatives de radioteatre, nous formats publicitaris per a ràdio o programes en format podcast.

La gran novetat de la 5a edició dels Premis IdeaRàdio és la creació de la Menció Blanquerna, a la qual podran optar els guanyadors dels Premis. Aquesta menció consisteix en una beca del 80% per cursar un màster o postgrau vinculat amb el periodisme, la publicitat o la comunicació, d’entre l’àmplia oferta de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Per primera vegada, els premis s’obren a qualsevol persona amb interès pel mitjà radiofònic, independentment de la seva formació acadèmica. Els guanyadors obtindran un assessorament i tutorització dels seus projectes de la mà dels professionals de SER Catalunya. A partir d’aquí, s’elaboraran uns programes pilot que posteriorment s’emetran a SER Catalunya.

Els participants ja es poden inscriure per rebre tota la informació del concurs, i tindran fins el 22 d’abril de 2019 per enviar la seva proposta.

En la passada edició es van presentar 60 propostes i més de 170 participants, i el jurat va destacar l’originalitat i sensibilitat del programa de cultura i esport “La palestra”, de Guillem Carreras Costa i Joan Pol Alcaraz Rodergas, (estudiants de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra); l’atreviment humorístic de "Rumescu", de Gerard Hugas Serra, Aida Pérez Fita (graduats en Comunicació Audiovisual i Multimèdia a l'ERAM) i Roger Gil Barberà (diplomat en Guió i Realització de programes d'humor per a Ràdio i Televisió a Blanquerna); i l’enginy del guió de “Contra tot pronòstic”, de Norbert Palazón Prieto i Albert Ramírez Ricarte, (estudiants de la Universitat de Girona), guanyadors de la quarta edició dels Premis IdeaRàdio 2018.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00