Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 07 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO Todas las últimas noticias sobre la pandemia de COVID-19
ENSENYAMENT

Un musical sobre les emocions

Per segon any consecutiu, l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, organitza un espectacle musical i, aquesta vegada, és de creació pròpia. Les emocions són l'eix central de l'argument.

Un musical sobre les emocions

Jordi Cartañá

 

Se’ns ha omplert l’estudi d’alumnes, professores... I ens fem una idea de perquè aquest musical que mou 75 persones demana tantes parts implicades. És un música. ‘Així sóc jo’ es diu i els alumnes Carla, Judit, Estevan i Andrea ens expliquen que versa sobre les emocions. Cada emoció té una escena. Tots quatre coincideixen amb que l’experiència els esta agradant fins al punt de mirar de fer teatre més enllà de l’escola.

També ens ha visitat la directora de l’ IES Salvador Vilaseca Montse Plans, la professora d’Arts Escèniques Helena Palomo, la responsable de música la Ma Carme Duran, la Núria Díez de l’Escola de Dansa Núria Díez i també la Rosana Garcia Directora del conservatori de música de Reus i el cap d’estudis del conservatori Francesc Pucho.

Per cert, una obra que volen dedicar a l’alumne finida a principis d’aquest any, la Kelly que havia de prendre part a l’obra amb un paper.

El musical està liderat per un grup de professors de vàries disciplines (interpretació, arts plàstiques, música i dansa).

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?