Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Llum verda a la campanya més dividida

El partits polítics van fer aquest dijous la tradicional aferrada de cartells

Los carteles ya cuelgan en las calles /

Amb la tradicional enganxada de cartells es donava el tret de sortida aquest dijous a la campanya electoral de les Eleccions Generals del proper 28 d’abril.

La jornada l’obria Unidas Podemos, que a les 6 del capvespre organitzava una bereneta a la plaça conquesta de Maó on presentava els candidats i candidates de la coalició que concorren al Consell i al Parlament.

Ja de nit, a les 9 del vespre, el Partit Popular arrancava oficialment a Maó la seva campanya aferrant els cartells del candidat estatal, Pablo Casado, i també de la cap de llista per Balears, Marga Prohens. Ho feien en les proximitats del col·legi Mateu Fontirroig, on la primera menorquina a la llista, Ana Lía Noval, mostrava la confiança de mantenir els actuals tres diputats populars, tot i els mals pronòstics.

Només 15 minuts després, també a Maó al Camí d’en Barrotes, eren els membres Ciudadanos els qui col·locaven els seus cartells. El candidat de Menorca, Miguel Bueno del Amo, recordava tots els problemes que pateix l'illa i destacava la seva voluntat de donar-hi solució.

De nou al costat del col·legi Mateu Fontirroig de Maó, i gairebé coincidint amb el PP, una nodrida representació de membre del PSOE realitzava també l’acte inicial de campanya. El primer candidat menorquí al Congrés, Pau Morlà, explicava als micròfons de Ràdio Menorca que afronta aquesta campanya amb el convenciment que un partit socialista fort era la millor opció pels menorquins.

Més per Menorca i Unidas Podemos escollien Ciutadella per començar la campanya electoral, ho feien a les 10 del vespre al Canal Salat i la Plaça sa font, respectivament.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?