Sociedad
Política

Més per Menorca denuncia al PP pels cartells electorals a L'Argentina

L'Àrea de Mobilitat del Consell i la Junta Electoral ja investiguen els fets que poden suposar pena de presó

Aquesta publicitat ha estat denunciada davant la Junta Electoral. / PP Menorca.

Mahón

Més per Menorca ha presentat una denúncia davant de la Junta Electoral contra el Partit Popular de Menorca per penjar un rètol electoral i posar una furgoneta amb un altre igual a les obres de la carretera general a l’alçada del pont de L’Argentina. Des de Més s’afirma que això suposa una violació flagrant de la Llei Orgànica del règim electoral general en el seu article 144.1 ja que la qualifiquen d’infracció de les normes legals en matèria de cartells electorals i espais reservats dels mateixos.

Aquesta presumpte violació legal es castiga amb pena de presó de tres mesos a un any o una multa de sis a 20 mesos. Cal recordar que el PP va posar dos cartells devora les obres del pont de L’Argentina on apareixia el següent missatge: “si vols que les obres comencin el 27 de maig vota Coia Sugrañes”.

Es dona el fet que a les vies interurbanes també està prohibida la publicitat per evitar que distreguin els conductors i els tècnics del Consell de Menorca en matèria de Mobilitat ja estan analitzant els fets.

Per altra banda, les crítiques a aquesta acció del PP també li han arribat per la dreta. El partit ultra VOX va qualificar la proposta dels populars de “covarda” ja que renunciaven al desdoblament de la carretera general. La formació d’extrema dreta fins i tot va assenyalar que si cal enderrocar aquest pont i el de Rafal Rubi per desdoblar la via ho faran sense pensar-s’ho.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00