Sociedad

Ciutadella ja té rocòdrom

Es tracta d'un projecte sorgit dels pressupostos participatius

Ajuntament de Ciutadella

Mahón

Ciutadella conta des del passat dimecres amb un nou rocòdrom, que va sortir com a projecte més votat en el procés participatiu engegat per l’Ajuntament l’any passat.

L’estructura compta amb quatre cares, una de les quals estarà adaptada per a persones que s’inicien en aquest esport.

El rocòdrom s’ubica als terrenys del costat de sa Platja Gran i davant la piscina descoberta. Es va proposar aquest espai perquè és pròxim als instituts i és a l’aire lliure, un fet que hi donarà total llibertat d’accés. D’aquesta manera, es pretén afavorir la pràctica de l’esport d’escalada al municipi. Fins ara, les persones que volien fer escalada s’havien de desplaçar a altres municipis, com Ferreries i Sant Lluís, on ja hi ha unes instal·lacions.

Les obres del rocòdrom s’han executat en un termini de tres setmanes. L’estructura que s’ha projectat té quatre parets, amb diferents nivells de dificultat. Una d’aquestes és, com deiem, per a persones que s’inicien en aquest esport.

L’Ajuntament i la secció d’escalada de la Unió Excursionista de Menorca (UEM) preparen un conveni de col·laboració per implicar l’associació en el manteniment de la instal·lació i fomentar-ne un bon ús entre la ciutadania.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00