Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Màxim interès per assistir a l'Escola de Salut Pública de Menorca

16 dels 26 cursos anunciats ja tenen totes les places cobertes

Els organitzadors de l'Escola de Salut Pública s'han reunit amb els representants del Consell implicats en aquesta trobada. /

16 dels 26 cursos de l’escola de Salut Pública de Menorca que es celebrarà al mes de setembre ja estan complerts i la resta s’espera que s’omplin del tot el dues setmanes. Així ho ha comunicat la organització de l’esdeveniment durant la reunió que va mantenir aquest dimecres amb els consellers insulars implicats. Des de l’escola, que es farà al Llatzeret del 16 al 25 de setembre, es valora la dada com a molt positiva.

Des de la organització es va insistir en la importància de treballar en els aspecte logístics ja que consideren que enguany són més importats degut a un programa d’activitats més intents que abans i que començarà amb les sessions de ioga per als participants a l’Escola que es faran al Llatzeret cada matí a les 8.15h, i que inclou diverses activitats complementàries, com ara l’acte de celebració dels 30 anys que tindrà lloc el dijous dia 19 de setembre a les 18h al Museu del Llatzeret.

Al llarg de tota l’Escola, també estan prevists actes oberts a tot el públic interessat com la taula rodona “Impacto de la alimentación actual sobre el medioambiente y la salud” que tindrà lloc dimarts dia 17 a la seu de l’IME, la conferència “Somos lo que comemos y comemos como vivimos”, a càrrec de Jesús Contreras, catedràtic emèrit d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona (UB), dimecres dia 18, també a l’IME i la presentació del llibre “El imaginario colectivo, la salud pública y la vida”, amb el recull d’articles publicats a Gaceta Sanitaria, dilluns dia 23 de setembre a l’IME.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?