Sociedad

Una col·lisió entre un autobús i un turisme deixa tres persones ferides

L'accident va tenir lloc a la carretera general entre Ferreries i Ciutadella

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Mahón

Un accident entre diversos vehicles a la carretera general aquest dimecres va deixar dues persones ferides greus i una ferida lleu a més de provocar la interrupció del trànsit i importants retencions durant un parell d’hores.

Entre les persones ferides hi havia un home de 23 anys que va patir policontusions i una dona de 24 amb politraumatismes que va quedar atrapada dins el vehicles i que necessitar de l’ajuda dels bombers per poder sortir del cotxe. Ambdós van ser traslladats a l’Hospital Mateu Orfila. Una tercera persona ferida de 21 anys, amb caràcter lleu, va ser evacuada a la Clínica Juaneda de Ciutadella.

El succés es va produir devers les 8 del vespre i s'hi van veure involucrats un autocar i fins a tres turismes. Guàrdia Civil, Policia Local de Ciutadella, personal sanitari i el cos de bombers es van personar al lloc dels fets per regular el trànsit i atendre dels ferits. La col·lisió va bloquejar la carretera en el tram que va entre Ferreries i Ciutadella, ja que els vehicles accidentats van ocupar gran part de la calçada i fins que no van ser retirats per una grua el trànsit no va ser restituït.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00