Sociedad
Conflictos laborales

Quesería Menorquina amenaça amb tancar

La directiva dóna de temps fins demà als treballadors per a que es retallin els drets o procediran a la dissolució

Quesería Menorquina podria disslodre's en breu. / Radio Menorca

Mahón

La direcció de Quesería Menorquina posa als seus treballadors entre l’espasa i la paret. Els ha comunicat per carta que hi ha un grup inversor que es vol fer càrrec de l’empresa però, sense desvetllar de qui es tracta. Donen de marge fins aquest divendres per a que els treballadors acceptin més retallades dels seus drets. Ans el contrari procediran a la liquidació del negoci.

La proposta va arribar al comitè d’empresa fa 15 dies i el 5 d’octubre va haver una assemblea de treballadors on es va anunciar aquesta opció tot i que no ha trascendit fins aquest dijous.

Després de les males experiències de les vendes a Rumasa i Quesería Ibérica, els treballadors no es refien. Estan disposats a negociar i retallar-se drets segons vagi l'empresa però abans de negociar alguna cosa volen saber qui hi ha al darrere d'aquesta inversió.

La portaveu del comité d'empresa, Margot Sastre, espera que les administracions s’interessin pel tema ja que hi ha en joc més de 150 llocs de feina. Però Sastre recorda que, fins ara, el Govern balear no ha ajudat als treballadors.

La reacció de l'Executiu balear no s’ha fet esperar. El conseller de Treball, Iago Negueruela ha llençat ja un missatge de cautela, assegurant que està xerrant amb les dues parts i aposta per una sortida pactada sense ultimàtums. Però aquest expira demà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00