Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Vueling augmentarà un 10,7% els vols entre Menorca i Barcelona aquest hivern

L'aerolínia oferirà 24 rutes diferents per a la nova temporada d'hivern

Menorca serà l’illa que més es veurà beneficiada per l’increment de vols anunciat per Vueling de cara a la propera temporada d’hivern en la qual es posaran a la venda 1,9 milions de seients a Balears.

Aquesta xifra representa un creixement del 0,4 per cent respecte al mateix període de l'any 2018 i pretén "consolidar la presència de la companyia" a les Illes a través de les seves 24 rutes comercials.

Pel que fa a Menorca, el nostre aeroport és el que experimenta un major creixement, amb una oferta per a la nova temporada de més de 250.000 seients en la seva ruta amb Barcelona i que reflecteix un 10,7 per cent de capacitat més que el passat hivern .

Amb l'aeroport Son Sant Joan de Palma hi haurà una oferta d'1,2 milions de seients disponibles amb un total de 17 rutes directes, que incorpora una nova amb Lisboa mitjançant dues freqüències setmanals.

A més, la companyia també oferirà un trajecte que estarà operatiu exclusivament durant les festes de Nadal per unir Palma amb Gran Canària.

A la capital de l'illa pitiüsa també es registra un creixement en l'oferta de seients superant els 450.000, fet que suposa un 5,4 per cent més que la temporada hivernal anterior.

Vueling seguirà operant les mateixes sis rutes des de l'aeroport d'Eivissa i inclourà dos trajectes especials per a les festes de cap d'any amb destinació a Alacant i Màlaga.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?