Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Els millors a la lluita contra la violència de gènere a Menorca

L'Administració de l'Estat nomena els guanyadors dels premis Meninas 2019

Els premis Meninas s'entregaran el proper 25 de novembre. /

La Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Comissaria Local de l'Cos Nacional de Policia a Ciutadella i Daniel García de la Mar, titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Maó, amb funcions en violència sobre la dona, rebran el premi Meninas 2019 que atorga la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca. D'aquesta manera, es reconeixerà la seva contribució a la prevenció i erradicació de la violència de gènere i en l'atenció, assistència, protecció i recuperació de les víctimes.

Els premiats són elegits per la Delegació de Govern per a la Violència de Gènere a proposta de el cap de la Unitat contra la Violència sobre la Dona de la Direcció Insular. Els premis es lliuraran el proper 25 de Novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Una jornada fixada en el calendari per l'ONU perquè les institucions i entitats promoguin activitats per sensibilitzar la societat sobre aquesta xacra social.

Entorn a aquesta data, la Direcció Insular ha organitzat un segon acte que tindrà lloc  dijous 28 de novembre. Es tracta de la jornada "Recursos de l'Administració General de l'Estat contra la violència de gènere" en què policies, psicòlegs i professionals judicials informaran serveis socials, docents i altres treballadors sobre les polítiques i recursos governamentals per lluitar contra aquesta xacra.

L'acte serà inaugurat per la directora insular de l'AGE a Menorca, Isabel López, i l'alcalde de Maó, Hèctor Pons. Alguns dels ponents seran el jutge Daniel García de la Mar, l'Inspector Cap de la Brigada de Policia Judicial, Germán Miguel Medrano i el cap de la Unitat contra la Violència sobre la Dona a Menorca, Juan Manuel Gil.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?