Sociedad

Les botigues de Ciutadella protesten per salvar el comerç local

Fan una acció conjunta per concienciar de la importància de comprar a les botigues de barri

Ciutadella Antiga

Mahón

Les botigues del centre de Ciutadella van aparèixer aquest diumenge tancades i amb els vidres tapats de papers de diarisimulant un tancament definitiu.

Es tracta d’una campanya de conscienciació impulsada des Ciutadella Antiga representant l’aspecte que tindria la ciutat si deixam de comprar en els comerços locals i de proximitat.

Aquest proper divendres és el Black Friday, el dia en que les grans multinacionals fan agressives ofertes per alliberar stock i atraure a clients. Les compres cada vegada més habituals a través d’internet, també de cara al Nadal, poden provocar que molts d’aquests petits comerços de barri acabin per tancar definitivament, davant la impossibilitat de competir amb les grans empreses.

Des de Ciutadella Antiga recorden que “el tracte personalitzat, poder tocar directament els productes, tenir-los a l'instant, gaudir de la confiança de persones de carn i óssos que són veïns, amics i familiars” en definitiva, comprar al comerç local, és la millor manera de mantenir viva la ciutat i fer un millor el repartiment de la riquesa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00