Hoy por Hoy MenorcaHoy por Hoy Menorca
Actualidad
Música clásica

Els clàssics amb Lluís Sintes. La sorpresa de Joseph Haydn

Cada nou espai, aprendràs i estimaràs més la música clàssica

Joseph Haydn / Pixabay Pixabay

Mahón

Lluís Sintes sempre ha estat vinculat a la música. En diferents àmbits: música lleugera, òpera, tota mena d'espectacles,... Aquesta estima per la música culta ha creat aquests petits espais que podeu sentir a la sintonia de la ràdio i, ara també, aquí al podcast.

En aquest episodi repassem algunes de les més increíbles anècdotes del món de la música clàssica amb Lluís Sintes.Avui rallem de la Simfonia núm. 94 en sol major (Hoboken 1/94) de Joseph Haydn és la segona de les anomenades Simfonies de Londres (números 93-104) del compositor. Habitualment és coneguda pel seu subtítol, la Simfonia Sorpresa. Es troba entre les simfonies més populars de Haydn i és interpretada i enregistrada sovint.

Clàssics amb Lluís Sintes. La sorpresa de Joseph Haydn

03:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1583935416_927940/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Recupera, comparteix i torna a escoltar tots els espais d'en Lluís Sintes cercant-los al podcast: Play Cadena SER cercant Ràdio Menorca i Els clàssics amb Lluís Sintes.

Luis Soler

Luis Soler

Desde los 14 años está en antena. Lo que empezó como un juego se convirtió en una pasión. Sus estudios...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00