Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Maó ampliarà la seva plantilla de policia amb 8 nous agents

S'hi han presentat un total de 41 aspirants

L’Ajuntament de Maó ha aprovat una llista provisional de 41 persones aspirants admeses per optar a les 8 noves places de policia local convocades pel consistori. Del total de 41 sol·licituds, 36 han estat presentades per homes i 5 ho han estat per dones.

Per altra banda, també s’han nomenat les persones integrants del tribunal previst a les bases de la convocatòria, que estarà presidit per l’inspector en cap de la Policia Local, Vicente Vaquero Piñas. D’aquesta manera, l’Ajuntament ampliarà el nombre d’agents de policia a la ciutat.

La llista provisional de persones admeses es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament; les proves de selecció començaran el pròxim dia 14 de gener de 2020, amb les proves físiques.

Amb aquesta convocatòria es dona resposta a una reivindicació del cos de Policia Local, que actualment compta amb 50 agents i que, una vegada finalitzi aquest nou procés de selecció, disposarà d’un total de 58 policies.

Així mateix, cal recordar que l’any 2018 es va ampliar la plantilla amb un nou agent i que l’any 2005 van entrar a formar part de la Policia Local de Maó un total d’11 agents interins.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?