Sociedad

La doctora Tamara Contreras, nova Directora Mèdica de l'Hospital Mateu Orfila

Ocuparà el càrrec de direcció a partir del proper dilluns dia 20, arran de la renúncia del doctor Josep Oleo

Tamara Contreras / 4 Vents

Mahón

La doctora Tamara Contreras del Pino és des d’ara la nova directora mèdica de l’Hospital Mateu Orfila, càrrec que assumirà a partir del proper dilluns dia 20.

El Servei de Salut ha ratificat la designació a proposta del gerent Romà Julià una vegada tancat el procés de presentació de candidatures que es va iniciar arran de la renúncia al càrrec del doctor Josep Oleo. La doctora Contreras va ser la única candidata que optava a sumar-se a l’equip directiu de l’Àrea de Salut de Menorca.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Sevilla, la doctora Contreras va fer la formació MIR en Medicina Intensiva a l’Hospital Universitario Valme de Sevilla. Té un màster en gestió clínica, direcció mèdica i assistencial per la Universidad CEU Cardenal Herrera.

L’any 2015 s’incorporà a l’Hospital Mateu Orfila, i en el darrers dos anys ha compaginat la seva tasca com especialista de la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb les funcions de coordinadora de la Unitat de Qualitat i Seguretat del Pacient. Al llarg de la seva trajectòria, durant cinc anys, ha compaginat l’activitat assistencial amb funcions de gestió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00