Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad
Educación

Govern i Ajuntament signen la reforma dels Quarters de Santiago

Acollirà la futura seu de l'Escola d'Adults gràcies a una inversió de 2,9 milions d'euros

La caserna serà la nova seu de l'Escola d'Adults. / Ayto. Maó

Mahón

El conseller d'Educació, Martí March, i l'alcalde de Maó, Hector Pons, han signat el conveni de col·laboració per a l'execució de les obres corresponents a les fases III, IV i V de la reforma integral del Quarter de Santiago. Allí es farà la nova seu de l’Escola d’Adults Joan Mir i Mir de Maó, amb cessió d'ús de l'edifici municipal a la Conselleria balear. El pressupost d’execució és de 2.957.141 €.

Actualment, l'ajuntament està tramitant el permís d'instal·lació i obres per a la reforma de l'edifici. El període d'execució de les obres de reforma és de 12 mesos.

La intervenció permetrà crear 15 aules, una aula polivalent, una aula d'informàtica, una biblioteca i un taller de cuina-cafeteria.

En aquests moments l'Escola d'Adults imparteix els seus estudis a la seu principal del carrer Sant Joan, un edifici que ha quedat obsolet i amb un espai insuficient per atendre les necessitats de l'alumnat. Amb la intervenció s'atén a una reivindicació històrica i s'aconsegueix adequar els serveis a les necessitats de la població.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00