Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 08 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS | ÚLTIMA HORA Sigue en directo la comparecencia de los ministros Salvador Illa y Nadia Calviño
Baleares

Menorca celebrarà amb 32 activitats la Diada de Balears

Els actes començaran el 23 de febrer i s'allargaran fins l'1 de març

Representants del Govern, Consell i ajuntaments han presentat el programa d'actes de la Diada.

Representants del Govern, Consell i ajuntaments han presentat el programa d'actes de la Diada. / Jordi Ribera

Menorca acollirà entre diumenge 23 de febrer i el proper 1 de març, Dia de les Illes Balears, un total de 32 activitats per commemorar aquesta diada. Aquest diumenge hi haurà el Glossat de la Diada a l’església de Gràcia d’Alaior per donar inici a les celebracions. La darrera activitat serà una representació teatral a càrrec d’Enka Alonso a la Sala Multifuncional des Mercadal el dia 1 a les 20.30.

El Director General de Relacions Institucionals, Miquel Àngel Coll ha explicat a la presentació del programa que ha tingut lloc aquest dijous els objectius dels actes previstos. El primer és descentralitzar la festa perque arribi a totes parts i el segon és que a totes les illes hi hagi representació de la resta de l'arxipèlag.

Per la seva part, el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, ha volgut posar en valor la celebració d’aquesta diada en un moment polític molt especial on hi ha partits que qüestionen l'autogovern. Maria ha destacat la importància de refermar-lo , sobre tot quan som a punt d'entrar a una "prova de foc" com serà la Llei dels Consells Insulars.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?